Boutique – Where Art Meets Fashion

Boutique muuntaa valkoisen galleriatilan kokonaistaideteokseksi. Kuvataidetta ja muotisuunnittelua sekä tanssia ja musiikkia yhteen tuova näyttely muistuttaa nimensä mukaisesti muotitaloa. Museon salit muuttuvat shop-in-shopeja sisältäväksi tilaksi, joihin taiteilijat sijoittavat yhteistyössä valmistamansa teokset.

Taiteilija–suunnittelijaparit ovat Paola Suhonen/Mikko Ijäs, Minna Parikka/Jani Leinonen, Samu-Jussi Koski/Katja Tukiainen, Timo Rissanen/Salla Salin ja Teemu Muurimäki/Tero Puha. Tanssi-installaatiosta vastaa koreografi Anna Mustonen työryhmineen. Yhteisöllisyyttä tuottavat Tärähtäneet ämmät ja Heidi Lunabba projektillaan Cultural Dresscode.

Näyttelyn tunnuskuvat ovat taidemaalari Rauha Mäkilän ja valokuvaaja Juliana Harkin käsialaa. Esillä olevien teosten äänimaailman suunnittelee Uuden Musiikin orkesteri UMO:n piirissä toimiva Vellu “DJ Slow” Maurola.

Näyttely on osa World Design Capital Helsinki 2012 –vuoden ohjelmaa.

Kuraattori: Annamari Vänskä

 

 

Yhteistyössä:

Amos Andersonin taidemuseo

Yrjönkatu 27
00100 Helsinki

Saavutettavuus:

Ei erillistä invalidipysäköintiä.

Tapahtumapaikalla on pääosin esteetön kulku. Riippuen pyörätuolin leveydestä kaikkiin näyttelytiloihin ei kuitenkaan välttämättä ole esteetöntä pääsyä.

Inva-WC.

Vastaanottajan/vahtimestarin puhelinnumero: 09 6844 460.

Näyttelyn liput Amos Andersonin taidemuseosta: www.amosanderson.fi

Aika


PE 17.8. - MA 12.11.

Avoinna
ma, to & pe 10–18
ti suljettu
ke 10–20
la–su 11–17

Liput: 8/6/2 €
alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Kirjaudu sisään ja lisää tämä tapahtuma omaan Juhlaviikko-kalenteriisi.

Kirjaudu sisään