Maarit Hurmerinta

Suositukset:

 

SIMPHIWE DANA

“Simphiwe Dana tuo ihanan tuulahduksen perinteistä afrikkalaista soundia yhdistettynä kiinnostavasti tähän päivään.
Upea nainen jonka konserttia odotan innolla.”

BILL FRISELL, VERNERI POHJOLA QUARTET

“Taitava jazz-kitaristi Bill Frisell John Lennonin biisejä versioiden on ehdottomasti kuultava. Ilta on varmasti mielenkiintoinen, sillä odotan myös suurella innolla Verneri Pohjola Quartetin keikkaa. Frisell saa maistaa, kuinka hienoja ja taitavia muusikoita meillä täällä Suomessa on.”

MADELEINE PEYROUX

“Minulle aivan uusi tuttavuus on Madeleine Peyroux. Todella sensuellin ja persoonallisen äänen omaava nainen. Tulkitsee mm. Dylanin ja Leonard  Cohenin lauluja ja toivottavasti kuulemme jotain hänen omasta tuotannostaan. Ihastuttava ääni tällä naisella.”

TANSSI KOTIIN

“Ai että meinaa tulla ähkypaniikki, kun on kovin paljon mielenkiintoisia konsertteja ja tapahtumia. Valintoja on pakko vain tehdä, mutta silti minä ahnehtisin vielä Tanssi kotiin -tapahtumasta Leena Gustavsonin ja Reijo Kelan esitykset. Todella hienoja tanssijoita, jotka ansaitsevat syvän kumarruksen.”

 

 

Maarit Hurmerinta on pitkän linjan laulaja ja muusikko. Hän tekee musiikkia yhdessä aviomiehensä Sami Hurmerinnan kanssa. Maaritin tunnetuimpia kappaleita ovat mm.  Jäätelökesä ja Jos tahdot tietää.