Aki Riihilahti

Suositukset:

 

SUVI JA ERIN

“Olen jo pitkään halunnut ehdottomasti käydä kuuntelemassa Suvi Teräsniskan, sillä Suvin vahva ääni ja persoona ovat kiehtovia. Myös Erin on rohkealla tyylillään osoitus siitä, miksi juuri nyt suomalaiset naisartistit eivät ole hunningolla vaan kuumaa kamaa, jota kannattaa käydä kuuntelemassa.”

 

RODRIGO Y GABRIELA

“Nämä meksikolaiset eivät kyllä päästä siestalle vaan Rodrigo y Gabrielalla on aivan mieletön energia, josta kukaan nopean ja rytmisen akkarimusiikin ystävä ei voi olla pitämättä. Rodrigon ja Gabrielan kemia on aivan tajuton, ja varsinkin Gabrielan kädet ovat lumoavan nopeat kitaralla.”

 

THE IMAGINED VILLAGE

“The Imagined Village on onnistunut fuusio epäpyhiä yhdistelmiä, joiden avulla todistetaan ainakin kuinka monikulttuurisuus tuo musiikkiin lisäarvoa kun muusikot ovat aivan huippuja. Vaikka bändiin on kuulunut legendoja Billy Braggista Paul Welleriin, on lopulta kuitenkin juuri vahvassa tarinankerronnassa se voima, joka on The Imagined Villagen kautta tuonut folk -musiikin moderniin aikaan.”

 

Aki Riihilahti on Sonera Stadiumin toimitusjohtaja. Monet tuntevat hänet kuitenkin parhaiten urastaan ammattilaisjalkapalloilijana.