Myyntiehdot

 

Lippujen vaihto tai palautus

Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.

 

Lippujen katoaminen

Lippujen katoaminen on asiakkaan vastuulla, Lippupalvelu tai Juhlaviikot eivät niistä vastaa eivätkä korvaa.

 

Esityksen peruuntuminen

Mikäli esitys peruuntuu, asiakkaalle palautetaan lipun hinta. Palautuksen saa viemällä pääsylipun mihin tahansa Lippupalvelun lippukauppaan tai postittamalla Juhlaviikkojen toimistoon henkilö- ja tilitietojen kera. Lippupalvelun toimitusmaksuja tai lippukaupan palvelumaksuja ei palauteta.

 

Lippu alle 1-vuotiaille

Lapsille suunnattuihin esityksiin voi tuoda alle 1-vuotiaan ilmaiseksi, ilman pääsylippua. Sylilapsi ei saa omaa istumapaikkaa, vaan istuu aikuisen sylissä. Yli 1-vuotiaille on ostettava pääsylippu. Pieniä lapsia suositellaan tuotaviksi ainoastaan perheille/ lapsille kohdennettuihin tilaisuuksiin annettujen ikäsuositusten mukaisesti.

 

Ikärajat ja ikäsuositukset

K-18

Huvila-teltan ikäraja on 18 vuotta. Alle 18-vuotias pääsee konsertteihin vain huoltajansa seurassa. Poikkeuksena on Huvilan ikärajaton perhepäivä.

Viapori Jazzin konserttien ikäraja on 18 vuotta, alaikäiset eivät pääse tilaisuuksiin edes huoltajan seurassa.

Suositus 4+

Lapsille sunnattuihin esityksiin annetaan ikäsuositus silloin, kun kyseessä on esitys, joka ei sovellu aivan perheen pienimmille. Ikäsuosituksen avullla kerrotaan minkä ikäiset jaksavat keskittyä esitykseen eivätkä liialti hätkähdä esim. hetkittäisestä pimeydestä tai kovista äänistä.