Wunderkammerin ohjelma julkaistu

Perjantaina 31.8. järjestetään Musiikkitalon pienissä saleissa toista kertaa Wunderkammer-klubi. Tänä vuonna klubiohjelmiston on koonnut ja kuratoinut suomalaisen elektronisen jazzin visionääri Tapani Rinne. ”Mihinkään yksittäiseen musiikkigenreen keskittymättä ohjelmistossa painottuu yllätyksellisyys. Esiintyjät saattavat olla uusia lupauksia tai vanhoja konkareita, mutta jotain erityislaatuista ja normaalista poikkeavaa heidän seteistään löytyy. Artistit edustavat jazzia, klubi-, kansan-, elektronista ja klassista musiikkia. Visuaalisuus ja liike ovat myös vahvasti mukana”, Rinne linjaa.

Klubilla luvassa on uuden levynsä samana iltana julkaisevan RinneRadion ainutlaatuinen keikka, mukana levyn tuottaja DJ Muffler sekä taiteilija Merja Niemisen live-3D-animaatioita. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa kulttibändi Pan Sonicin Ilpo Väisäsen live-elektroniikkaa hyödyntävä ääniteos, Jimi Tenorin ja Abdissa Assefan itse tehdyistä soittimista koostettu iTetunes-projekti sekä kovassa nosteessa oleva kotimainen jazz-pumppu Mopo. Myös muusikot kuten Antti Paalanen ja sirkustaiteilijat kuten Sanna Silvennoinen ja Thom Monckton esittävät uniikkeja duoesityksiä. Loppuillan bileet huipentaa Balkan Fever DJ’s eli Borzin feat. Vladimir Kekez Serbiasta.

Katso esiintyjälista ja osta liput!